Odlehlé cvičiště
+2
Raiki Hatake
Neromi Senju
6 posters
Strana 3 z 5
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Odlehlé cvičiště
,,Slyšel jsem o jednom skvělém obchodu s Ramenem, měl by být ve vesnici." Zvedl jsem se a šel jsem si pro kunai který jsem předtím upustil na zem. Obrátil jsem se zpět a podal Yuzurovi ruku, abych mu pomohl se zvednout. ,,Jdeme tedy?"
Renji Namikaze- Jounin - Kyuubi no Jinchuuriki
- Poèet pøíspìvkù : 47
Usmál jsem se a zvedl se s jeho pomocí. "Jasně!", řekl jsem. "Kolik ti vlastně je, jestli se můžu zeptat. Vypadáš mladě a jsi silný, tak se zajímám.", zeptal jsem se ho a v hlavě mi běhaly ruzne typy: "20? Ne, to je moc. Mladší jak já být nemůže. To znamená, že je mu mezi 16 a 20. Asi."
Yuzuru Yin- Chuunin
- Poèet pøíspìvkù : 63
,,Lichotí mi, že vypadám tak mladý, ale ve skutečnosti mi je 27 let. Kolik let je tobě ? kdybych měl hádat řekl bych tak 17-19. Soudím podle toho co jsem viděl v souboji s mým klonem. Umíš se hýbat a jsi silný, při souboji přemýšlíš, ale také se máš ještě co učit." zasmál jsem se své další rýpavé poznámce a pomalu jsem vyšel cestou k vesnici.
Je mi 16. Ale byl bych mnohem silnější, kdybych ty 2 roky nebyl vězněn ve Skryté Oblačné a mohl trénovat. Ale určitě budu trénovat, jak jen můžu a ty 2 roky doženu hned! Budu nejsilnější ninja na světe! Hehe...takové jsou mé plány.", řekl s úsměvem na tváři. Ale v hlavě mi běhalo pár myšlenek: "Ale vážně, musím zesílit, abych byl schopný ochraňovat ostatní."
Yuzuru Yin- Chuunin
Prišiel čas udrieť.
Najprv som ale musel skontrolovať situáciu, hoci mi sensei tvrdil, že jeho klon je omnoho slabší ako on sám, neveril som tomu a nepodceňoval som.
Klon sa nedíval na mňa, čo mi bolo podozrivé. Nenápadne som skontroloval bod, na ktorý mieril očami, no nič som nezazrel. Čo má asi na pláne?
To nezistím, kým sa nepohnem. Aktivoval som nabitú techniku Zo No Ashi a začal konať. V stotine som bol za senseiovým klonom a mieril mu kopom na hlavu. V behu som hmatal po kunaii, počas kopu sa mi ho podarilo vytiahnuť. Prečo, to ešte zistíš..
Hoci bez klanových techník niesom najrýchlejší, s nimi je to niečo úplne iné. Verím, že ma v tomto sparing súboji nezradia.
Najprv som ale musel skontrolovať situáciu, hoci mi sensei tvrdil, že jeho klon je omnoho slabší ako on sám, neveril som tomu a nepodceňoval som.
Klon sa nedíval na mňa, čo mi bolo podozrivé. Nenápadne som skontroloval bod, na ktorý mieril očami, no nič som nezazrel. Čo má asi na pláne?
To nezistím, kým sa nepohnem. Aktivoval som nabitú techniku Zo No Ashi a začal konať. V stotine som bol za senseiovým klonom a mieril mu kopom na hlavu. V behu som hmatal po kunaii, počas kopu sa mi ho podarilo vytiahnuť. Prečo, to ešte zistíš..
Hoci bez klanových techník niesom najrýchlejší, s nimi je to niečo úplne iné. Verím, že ma v tomto sparing súboji nezradia.
Yashimo Kasaki- Genin
- Poèet pøíspìvkù : 32
,,Já tu taky dlouho nebyl, kvůli trénování sannin módu a o selhání v ochraně lidí bych mohl vyprávět." smutně jsem se koukl na nebe. ,, Už nikdo neumře, musím být dost silný." pronesl jsem zhruba polovičním hlasem. Už jsme se blížili k vesnici a já měl čím dál větší chuť i hlad. ,,já ten Ramen sním snad i s miskou." Začal jsem se smát a pokračoval jsem v chůzi.
"Docela mi po našem, respektive souboji s tvým klonem taky vyhládlo. Doufám, že ten rámen bude lepší než tvůj klon.", řekl jsem a začal jsem se nahlas smát. "Dělám si legraci. Byl opravdu silný.", řekl jsem a přestával jsem se smát, když v tom najednou: "Huah! *Bum*...Jau." Zakopl jsem. Když jsem se podíval za sebe, tak jsem uviděl svůj kunai, který jsem hodil po Renjiho klonu. Podíval jsem se na Renjiho a s posměchem jsem řekl: "Tak tomuhle se říká karma." Vzal jsem kunai, strčil si ho do brašny a postavil se. V duchu jsem si přitom říkal: "Tak tohle se může stat jenom mně."
Yuzuru Yin- Chuunin
Dříve, než se stihnu představit nově příchozímu, má už jinou zábavu. "Uh." Povzdechnu si, nicméně se rozhodnu si těch dvou nevšímat, měl jsem tu přece práci se svým učněm!
Jakmile ukázal, jak rychlý vlastně dokáže být, zůstal jsem v úžasu. "To přece-" Probleskne mi hlavou, na mé tváři by ostatní mohl spatřit překvapený výraz. I klon měl problém stihnout onen pohyb, nemít aktivovanou techniku, která mě proslavila zejména v Amegakure no Sato, Washi Jutsu. Je dosti pravděpodobné, že si její aktivace ani nevšiml- technika navenek vypadá, že pouze stahuje zorničky. Díky této technice byl schopen nyní stíhat Yashimu i s jeho obrovskou rychlostí, která byla minimálně obdivuhodná.
Možná to ani nečekal, když jeho noha narazila na předloktí jedné jeho ruky, zatímco druhá byla v pozoru, dokud jsem měl aktivovanou nynější techniku, bylo toho velmi málo, co přede mnou mohl ukrýt... Druhá ruka, jakoby čekala na to, až se Yashimo pokusí o další útok- že by mu neuniklo vytáhnutí kunaie z pouzdra? Nebo plánuje sám klon něco sám použít...?
Raiki Hatake- Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 27
Už som cítil, ako sa moja noha dotkne jeho hlavy, ale zrazu sa niečo stalo. On.. Vykryl môj útok ?! Ako mohol? Možno som predsa len pomalý.. Alebo on príliš rýchly..
Nesmiem sa teraz ale zapodievať týmito vecami, sensei je očividne proste úplne na inej úrovni ako ja. V hlave sa mi odrazu zablysol skvelý nápad.
Som si istý, že klon upriamil pozornosť na kunai, čaká úder. Som si ale vedomý svojej výhody, sme za jeho chrbtom.
Hneď po zachytení kopu som dal nohu späť na zem, aby som mal pevné postavenie.
Klon ani nemohol cítiť, ako sa noha odlepila od jeho ruky, už mu na tú istú mierila moja ruka s kunaiom.
V tejto chvíli má len pár možnosti, vo väčšine prípadov by som mal mať výhodu.
Uvidíme teda, ako sa súboj ďalej vyvine.
Nesmiem sa teraz ale zapodievať týmito vecami, sensei je očividne proste úplne na inej úrovni ako ja. V hlave sa mi odrazu zablysol skvelý nápad.
Som si istý, že klon upriamil pozornosť na kunai, čaká úder. Som si ale vedomý svojej výhody, sme za jeho chrbtom.
Hneď po zachytení kopu som dal nohu späť na zem, aby som mal pevné postavenie.
Klon ani nemohol cítiť, ako sa noha odlepila od jeho ruky, už mu na tú istú mierila moja ruka s kunaiom.
V tejto chvíli má len pár možnosti, vo väčšine prípadov by som mal mať výhodu.
Uvidíme teda, ako sa súboj ďalej vyvine.
Yashimo Kasaki- Genin
Klon dokázal odrazil ránu a pravdou bylo, že ránu kunaiem skutečně čekal. Jeho boj za jeho zády měl velkou výhodu i nevýhodu. Nevýhodou bylo to, že nevěděl, co se děje před ním, jednoduše proto, že přes záda klona nemohl vidět. Jeho útok by zcela jistě vyšel tak, jak si ho neplánoval, kdyby neměl klon natočenou hlavu tak, že koutkem oka stihl zareagovat na blížící se kunai. Možná to Yashimovi v ten moment došlo, bojovat s ním zblízka bylo prozatím zbytečné.
Zatímco kunai mířil na ruku, která odrážela předešlí úder, klon zvolil cestu kopu do úrovně pasu z otočky o 360 stupních, aby se vyhnul kunaii, lehce se skrčil, následovalo pár přešlapů k nabrání dostatečné rychlosti. I kdyby se mu podařilo uhnout, byl by nucen vytvořit prostor mezi nimi dvěma. Vše teď záleželo na tom, zda technika zrychlila i jeho reflexy, protože tohle byl souboj zejména o nich, prozatím.
Raiki Hatake- Jounin
Nič mi nevyšlo tak, ako som si predstavoval, nemôžem ale v žiadnom prípade stratiť hlavu.
Úderu môjho kunaiu sa uhol skrčením a miernym odstúpením, vzápätí na mňa mieril kopom z otočky. Snažil som sa rýchlo stiahnuť, nanešťastie, ani to nevyšlo tak, ako som chcel.
Ako náhle som zaregistroval kop, bolo neskoro. Odrazil som sa rýchlo dozadu, no ajtak sa ma dotkol, kopol ma do boku. V lete som cítil, ako ma naklonilo a neudržal som balans. V tlaku situácie som sa zmohol už len na ledabolý hod kunaiom, ktorý mieril na plece, avšak mohol ho len škrabnúť.
Prudko som padol na stranu tela a oškrel si ruku. Nemal som čas na stonanie, rýchlo som vstal.
Tentoraz zrejme útok nehám na klon, aj ja chcem vidieť jeho neobmedzenú ofenzívnu schopnosť. Postavím sa to bojového stancu a naznačím rukou vyzvanie.
Úderu môjho kunaiu sa uhol skrčením a miernym odstúpením, vzápätí na mňa mieril kopom z otočky. Snažil som sa rýchlo stiahnuť, nanešťastie, ani to nevyšlo tak, ako som chcel.
Ako náhle som zaregistroval kop, bolo neskoro. Odrazil som sa rýchlo dozadu, no ajtak sa ma dotkol, kopol ma do boku. V lete som cítil, ako ma naklonilo a neudržal som balans. V tlaku situácie som sa zmohol už len na ledabolý hod kunaiom, ktorý mieril na plece, avšak mohol ho len škrabnúť.
Prudko som padol na stranu tela a oškrel si ruku. Nemal som čas na stonanie, rýchlo som vstal.
Tentoraz zrejme útok nehám na klon, aj ja chcem vidieť jeho neobmedzenú ofenzívnu schopnosť. Postavím sa to bojového stancu a naznačím rukou vyzvanie.
Yashimo Kasaki- Genin
"Zajímavý chlapec." Řeknu si v duchu, zatímco sleduji boj mého klona a Yashima. Dobře jsem věděl, co nyní nastane, byly tu určité limity, kterých Washi Jutsu brzy dosáhne. Klon využil svých posílených reflexů, aby po dokončení kopu využil situace na poslední akci, kterou stihne udělat- jen tak tak se vyhne letícímu kunaii tím, že prudce otočí vrchní část těla, ten dorazí do nejbližšího stromu.
"Jen tak dál Yashimo, vedeš si výtečně." Zakřičím na něj, zatímco se zvedal. Ruku jsem si položil na hruď, druhou si opřel o položenou, a tou si navíc mnul bradu, sledoval jsem ten boj se zájem. Bude to potřebovat ještě trénink, ale věřil jsem, že jednoho dne předčí kde koho.
Klon prudce na zem hodí kouřové bomby, které zakryjí jeho polohu a v této situaci nejspíš nevíš, co se na tebe chystá, pokud-li ovšem nenajdeš způsob, jak rozehnat mlhu, pak bys mohl klonovi jistou výhodu vzít.
Raiki Hatake- Jounin
Hoc som práve utrpel solídny úder, senseiove slová ma nabudili a znovu som mal chuť pokračovať a zvíťaziť.
Ako náhle klon hodil dymové bomby, pousmial som sa, napadla mi totiž ďalšia taktika.
V hlave mi zaznelo:
UTÍKEJ, YASHIMO!
A tak som utekal. Chcel som využiť svoje jutsu naplno a tak som šprintoval do plných v tvare kruhu. Hoc som bol rýchly ako svetlo, bol som aj ostražitý. Nechcem predsa nabúrať do stromu alebo podobne..
Ako náhle by sa začal dym rozháňať, neprestávam utekať. Nedávam klonu šancu zastihnúť ma, ja môžem udrieť prakticky kedykoľvek, on musí útok pečlivo načasovať, navyše, budem ho očakávať.
Ako náhle klon hodil dymové bomby, pousmial som sa, napadla mi totiž ďalšia taktika.
V hlave mi zaznelo:
UTÍKEJ, YASHIMO!
A tak som utekal. Chcel som využiť svoje jutsu naplno a tak som šprintoval do plných v tvare kruhu. Hoc som bol rýchly ako svetlo, bol som aj ostražitý. Nechcem predsa nabúrať do stromu alebo podobne..
Ako náhle by sa začal dym rozháňať, neprestávam utekať. Nedávam klonu šancu zastihnúť ma, ja môžem udrieť prakticky kedykoľvek, on musí útok pečlivo načasovať, navyše, budem ho očakávať.
Yashimo Kasaki- Genin
"To je dobrý nápad,.." Prolítne mi hlavou a na mé tváři se objeví spokojený úsměv. Jak kouř začínal mizet postupně si Yashimo uvědomil, že tam vlastně nikdo není. Na zemi, kde si naposledy viděl mého klona, stálo zabodnuté tanto, které nosívám na zádech. Zbytek byla jen hliněná/kamenitá půda, nic, co by nebylo všude okolo. Měl jsem tušení, co má klon za lubem, ale doufal jsem, že se pletu.
Raiki Hatake- Jounin
Dym úplne zmizol, klon tam ale nebol. Čo to tak môže znamenať? Chystá nejaké genjutsu? Nehám sa prekvapiť.
Aj napriek dlhej reťazi nepríjemných myšlienok pokračujem v behu. Mám obavy, čo sa stane, avšak nesmiem sa nehať rozhodiť.
Do ruky som tentoraz pochytil fuuma shuriken, pre istotu.
Energia mi pomaly ubúda, romýšľam, čo ďalej. Najprv nehám klona, nech sa predvedie a potom sa podľa toho zariadim.
Chakry mi ostáva už len trochu, zvládnem ešte jednu techniku. Už asi aj viem ktorú..
Aj napriek dlhej reťazi nepríjemných myšlienok pokračujem v behu. Mám obavy, čo sa stane, avšak nesmiem sa nehať rozhodiť.
Do ruky som tentoraz pochytil fuuma shuriken, pre istotu.
Energia mi pomaly ubúda, romýšľam, čo ďalej. Najprv nehám klona, nech sa predvedie a potom sa podľa toho zariadim.
Chakry mi ostáva už len trochu, zvládnem ešte jednu techniku. Už asi aj viem ktorú..
Yashimo Kasaki- Genin
"Tak tohle nedopadne dobře..." Řeknu si v duchu, klon byl fuč, Yashimo stále běhal v kruzích, zbytečně plýtval sílu. Ať už byl klon kdekoliv, nebylo by moudré se své výhody přeci zbavovat. Jelikož to byl můj klon, věděl jsem dobře, o co mu jde. Nechá Yashima uběhat do únavy, to se mu očividně daří.
Yashimo mohl běhat jak jen moc chtěl, ale dokud ho nedonutí prozradit svoji skutečnou polohu, nacházel se Yashimo v nevýhodné pozici. To, co jsem však netušil ani já, bylo to, proč můj klon nechal v zemi zabodnutou vlastní zbraň. Pravděpodobně se však brzy ukáže důvod.
Raiki Hatake- Jounin
Behanie v kruhoch ma až tak neunavilo, ale pociťoval som to. Keďže klon nebol viditeľný a zjavne neplánuje hneď tak zaútočiť prestávam s točením.
Môj zrak padne na zapichnuté tanto. Čo je na ňom ? Je na ňom snaď nejaké lanko?
Jednak ma zaujíma, čo zvláštne s ním je, ale na druhej strane mám obavy, že je to pasca.
Napokon sa ale predsa len rozhodnem tanto skontrolovať, predtým si ale pripravím Kawarimi no Jutsu , keby niečo.
Priblížim sa k tantu a preskúmam ho. Ak okolo nieje žiadne lanko, ani nič podobné, vytiahnem ho zo zeme, očakávajúc zásah súpera. Mám pripravený únik, čiže žiadny strach.
Môj zrak padne na zapichnuté tanto. Čo je na ňom ? Je na ňom snaď nejaké lanko?
Jednak ma zaujíma, čo zvláštne s ním je, ale na druhej strane mám obavy, že je to pasca.
Napokon sa ale predsa len rozhodnem tanto skontrolovať, predtým si ale pripravím Kawarimi no Jutsu , keby niečo.
Priblížim sa k tantu a preskúmam ho. Ak okolo nieje žiadne lanko, ani nič podobné, vytiahnem ho zo zeme, očakávajúc zásah súpera. Mám pripravený únik, čiže žiadny strach.
Yashimo Kasaki- Genin
Jak ses blížil k tantu, měl si asi pocit, že se stane něco hrozného. Jakmile byl u něj, zjistil, že žádná lanka tu nejsou, nevypadalo to ani jako past. Jak si ho vytáhl, nic se nestalo, skutečně vůbec nic, zkrátka si v ruce držel zbraň... až pak... až pak sis všiml, že se v nedalekém křoví něco pohnulo, nicméně, brzy to přestalo. Zdálo se ti to? Bylo to Genjutsu? Nebo tam byl skutečně schovaný můj klon? Yashimo se může rozhodnout, jestli bude pasivní nebo aktivní, každopádně je jasné, že čím déle tu bude stát tím více se z něj stává jednoduchý terč.
Raiki Hatake- Jounin
Ako náhle som vytiahol tanto, nestalo sa nič pozoruhodné, až na mierny pohyb v kríkoch. Žeby som predsa len niečo spustil, niečo podzemné?
Do kríkov sa pozrieť radšej nejdem, je to pre mňa bojový mat, súper vidí všetko, ja nič.
Rozhodol som sa pre najjednoduchšie riešenie, a teda okúsiť bez priamej konfrontácie.
Napriahol som sa a vrhol fuuma shuriken do kríku. Napäto som čakal, čo sa stane. Je tam predsa len klon alebo len nejaký mechanizmus/pasca?
Musel som si znovu pre istotu pripraviť kawarimi, ak som ale v genjutsu, má to pre mňa nulový význam.
Do kríkov sa pozrieť radšej nejdem, je to pre mňa bojový mat, súper vidí všetko, ja nič.
Rozhodol som sa pre najjednoduchšie riešenie, a teda okúsiť bez priamej konfrontácie.
Napriahol som sa a vrhol fuuma shuriken do kríku. Napäto som čakal, čo sa stane. Je tam predsa len klon alebo len nejaký mechanizmus/pasca?
Musel som si znovu pre istotu pripraviť kawarimi, ak som ale v genjutsu, má to pre mňa nulový význam.
Yashimo Kasaki- Genin
"Teď to přijde!" Řeknu si v duchu, když Yashimova ruka vypustí Fuuma Shuriken. Ten prudce letí vzduchem, dokud nezasáhne keř, ze kterého strachy vyskočí králík, který začne utíkat pryč. Jenže to nebylo to, čeho by se měl Yashimo bát. Pod jeho nohama díky vzniklému vzruchu začaly rýsovat obrysy lístků, na jednom z nich Yashimo stál.
Pořádně si toho mohl všimnout, až když lístek začal obmotávat jeho nohu, pokračujíc k pasu a vršku těla. Měl pravdu, skutečně to byla past, jen trochu jiná, než předpokládal.
Raiki Hatake- Jounin
Ako som očakával, v kríku nebol a navyše to bola aj pasca. Mal som našťastie prirpavenú techniku na to, aby som útok odvrátil.
Ako náhle ma lístok omotal do zhruba polovice tela, aktivovalo sa Kawarimi no jutsu a ostal zo mňa len peň. Získal som rovnaký status ako klon, bol som zrejme mimo jeho dohľadu, rovnako ako mimo dohľadu senseia.
Čo ale ďalej robiť? Musím ho zrejme pohľadať, avšak je to nanajvýš nebezpečné.
Mám nápad! Prikrčený v kríku začnem skladať pečate na Oboro Bunshin no Jutsu , je to posledná technika, čo zvládnem.
Dokončím pečate a v hlave vykríknem: "Oboro Bunshin!"
Obvykle táto technika vytvorí mnoho klonov, mne sa kvôli nedostatku chakry podarili len štyria.
Ako náhle sa zjavia, začnú bezducho vychádzať z kríkov na ihrisko a ja s nimi, sme úplne zhodní.
Stále očakávam útok, ale nemôžem sa príliš obzerať, bolo by to ľahko viditeľné. Uvidíme, čo bude ďalej.
Ako náhle ma lístok omotal do zhruba polovice tela, aktivovalo sa Kawarimi no jutsu a ostal zo mňa len peň. Získal som rovnaký status ako klon, bol som zrejme mimo jeho dohľadu, rovnako ako mimo dohľadu senseia.
Čo ale ďalej robiť? Musím ho zrejme pohľadať, avšak je to nanajvýš nebezpečné.
Mám nápad! Prikrčený v kríku začnem skladať pečate na Oboro Bunshin no Jutsu , je to posledná technika, čo zvládnem.
Dokončím pečate a v hlave vykríknem: "Oboro Bunshin!"
Obvykle táto technika vytvorí mnoho klonov, mne sa kvôli nedostatku chakry podarili len štyria.
Ako náhle sa zjavia, začnú bezducho vychádzať z kríkov na ihrisko a ja s nimi, sme úplne zhodní.
Stále očakávam útok, ale nemôžem sa príliš obzerať, bolo by to ľahko viditeľné. Uvidíme, čo bude ďalej.
Yashimo Kasaki- Genin
"Chytré." Řeknu si v duchu, když z Yashima zůstane kus polena, které s hlučnou tupou ranou dopadne na zem. Chvíli se mi z dohledu ztratil nejen klon, ale i Yashimo- hned na to tu však bylo Yashimů více, než jsem si mohl přát. Došlo mi, že se jedná o klonovací techniku, ale nevěděl jsem, jaká to je. Tohle bude ještě zajímavé.
Naproti cvičišti, kde si stál, stál nyní můj klon, byl v pořádku a neprojevoval, že by se nějak extrémně zapotil. Pravděpodobně se dostal z kouře pomocí techniky, ale jaké, to už nevíš. Na zádech nemá tanto, dokonce ani v rukou netřímá kunai. Všiml sis rychle poskládaných pečetí a slyšel si, jak se technika jmenuje: "Mizu Bunshin no Jutsu" Náhle se vedle mého klona objevily další kloni, nyní bylo obou stejně, ale jeho klony nebyly schopny způsobit fyzické zranění.
Všichni se rozběhly proti tvým klonům v bitevní pozici, Kagebunshin klon však zůstával za ostatními, šlo o zasazení úderu tomu pravému Yashimovi.
Raiki Hatake- Jounin
Napokon sa klon objavil, taktiež vytvoril klony- podľa názvu vodné.
Tie moje niesú boja-schopné, o tých jeho neviem, keďže je to ale Jounin a sám Kage Bunshin, je to takmer isté.
Ako náhle klony začnú útočiť, zameriam sa na ten hlavný. Musím ju predsa uštedriť aspoň jeden úder! Napadá mi ďalšia finta. Siahnem si rýchlo do vrecka a namatám priesvitné lanko. Nachvíľu poskočím za klony, aby ma nebolo vidieť a rýchlo lanko priviažem na kunai, upevním lanko o ruku a chytím. Som pripravený!
Začnem sa rozbiehať, miešam sa a prechádzam cez svoje klony dúfajúc, že ho aspoň trochu zmätiem. Som už len kúsok pred jeho klonmi, keď poskočím a vrhnem kunai tesne vedľa neho, aby splnil účel. Lanko je dosť dlhé, postupne ho uvoľňujem. Už len čakať, či mi tento úder vyjde..
Tie moje niesú boja-schopné, o tých jeho neviem, keďže je to ale Jounin a sám Kage Bunshin, je to takmer isté.
Ako náhle klony začnú útočiť, zameriam sa na ten hlavný. Musím ju predsa uštedriť aspoň jeden úder! Napadá mi ďalšia finta. Siahnem si rýchlo do vrecka a namatám priesvitné lanko. Nachvíľu poskočím za klony, aby ma nebolo vidieť a rýchlo lanko priviažem na kunai, upevním lanko o ruku a chytím. Som pripravený!
Začnem sa rozbiehať, miešam sa a prechádzam cez svoje klony dúfajúc, že ho aspoň trochu zmätiem. Som už len kúsok pred jeho klonmi, keď poskočím a vrhnem kunai tesne vedľa neho, aby splnil účel. Lanko je dosť dlhé, postupne ho uvoľňujem. Už len čakať, či mi tento úder vyjde..
Yashimo Kasaki- Genin
Yashimo pravděpodobně nepochopil, proč můj klon vytvořil tyhle vodní klony. Jejich cílem bylo napadnout všechny klony, aby se zjistilo, který z nich je pravý Yashimo. Díky tomu ten vzadu zjistit, který je pravý. Jakmile první vodní klon praštil do Oboro Bunshin, klon si zapamatoval, že onen je pouze klonem. Jelikož vytvořil pouze čtyři, práce to byla jednoduchá. Aby mohl provést plán, který chtěl, musel by se nejdříve dostat přes vodní klony, většina z nich totiž po zjištění, že jsou ti jeho nehmotní, prošli skrz ně k Yashimovi, připraveni ho nepustit ani o krok blíž k hlavnímu klonovi, čili to nyní bylo 5 proti 1. Jakmile se tedy rozběhl směrem k mému Kage Bunshinu, musel čelit prvnímu vodnímu klonovi, kvůli němu si neviděl, co Kage Bunshin dělá nebo kde je. Rozběhl se proti tobě s kunaiem v obou rukách, jednou zaútočil na krk, druhou na pás, kdyby ses tedy pokoušel uhnout té první skrčením, zasáhla by tě ta druhá. Koutkem oka si stihl zahlédnout, že dva vodní kloni se na tebe řítí z boku, o tom posledním vodním klonovi však nemáš žádné vizuální informace.
Raiki Hatake- Jounin
Moja taktika nevyšla, rýchlo ma odhalili. Najprv sa budem musieť zbaviť vodných klonov.
Šli na mňa traja, jeden už bol blízko, toho štvrtého som nikde nevidel a obávam sa, že je za mnou alebo prípadne nebodaj podo mnou.
Aby som uhol obidvom klonovým útokom, musel som skočiť dozadu. Ani to avšak úplne nepomohlo.
Odrazil som sa dozadu, keď mi klon kunaiom porezal stehno. Druhý kunai našťastie minul. Tentoraz som už neudržal bolesť a s hnevom a rozhorčením som zhúkol: "ARGHHHHH!!!"
Došla mi trpezlivosť, prestal som sa zamýšľať. Ako náhle som dopadol, okrem toho že sa mi podlomila porezaná noha, stlačil som kunai, ktorý som mal upevnený na ruke a nohami sa odrazil naspäť ku klonu.
Kunai som mu mieril do brucha, druhú ruku som mal pripravenú na úder do hlavy.
Očakával som aj ďalšie dva klony, preto som hneď vzápätí spravil reznú otočku o 360°, aby som sa aspoň minimálne pokryl.
Šli na mňa traja, jeden už bol blízko, toho štvrtého som nikde nevidel a obávam sa, že je za mnou alebo prípadne nebodaj podo mnou.
Aby som uhol obidvom klonovým útokom, musel som skočiť dozadu. Ani to avšak úplne nepomohlo.
Odrazil som sa dozadu, keď mi klon kunaiom porezal stehno. Druhý kunai našťastie minul. Tentoraz som už neudržal bolesť a s hnevom a rozhorčením som zhúkol: "ARGHHHHH!!!"
Došla mi trpezlivosť, prestal som sa zamýšľať. Ako náhle som dopadol, okrem toho že sa mi podlomila porezaná noha, stlačil som kunai, ktorý som mal upevnený na ruke a nohami sa odrazil naspäť ku klonu.
Kunai som mu mieril do brucha, druhú ruku som mal pripravenú na úder do hlavy.
Očakával som aj ďalšie dva klony, preto som hneď vzápätí spravil reznú otočku o 360°, aby som sa aspoň minimálne pokryl.
Yashimo Kasaki- Genin
Strana 3 z 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Strana 3 z 5
Povolení tohoto fóra: