Cvičiště č. 1
4 posters
Strana 1 z 2
Strana 1 z 2 • 1, 2
Cvičiště č. 1
Jedná se o volný prostor nedaleko vesnice s dostatečným přístupem k vodě, součástí onoho prostoru je také jezero s ostrůvkem uprostřed. O původu jezírka a jeho podivném tvaru se toho moc neví. Doporučená lokace pro trénink vodních technik, které potřebují externí zdroj chakry. Kolem severního břehu jezera se nachází lesopark, kde se dá trénovat ukrývání, pohyb po stromech etc. Všude v okolí je spousta tréninkových kůlů a terčů na vrhání. Jedná se o nejoblíbenější cvičiště vůbec. Vhodné podmínky pro trénink plošných technik.
Nawaki- Mizukage
- Poèet pøíspìvkù : 80
Re: Cvičiště č. 1
Když dojdeme na cvičiště, tak se podívám na Yunu a lehce se pousměju. „Jsem ráda, že můžu zkusit boj proti dalšímu lékařskému ninjovi,“ řeknu a podívám se okolo.
„Pokud nejsi proti, tak můžeme začít, řeknu a následně odskočím od Yuny.
„Pokud nejsi proti, tak můžeme začít, řeknu a následně odskočím od Yuny.
Katsumi Soburin- Tokubetsu Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 33
"Jen do toho" usměju se a připravím se do bojové pozice
Yuna Funaki- Tokubetsu Jounin
- Poèet pøíspìvkù : 20
Jen se usměju a hodím po Yuně několik jehlic, následně použiju Kage Senbon, abych se mohla ještě o něco vzdálit a počkat, jak ona zareaguje na tento jednoduchý útok a jak na mě ona zaútočí.
Vyhnu se tím že použiji Henge no Jutsu čímž se proměním na lístky kterýma prostě jen tak jehlice projdou a když se přeměním zpět na člověka tak nevím jak jí to oplatit nakonec po ní hodím nějaké kunaie
Nad tím, jak se vyhnula mému útoku jsem se pousmála byl to opravdu zajímavý způsob. Když po mě poté hodí kunaie, tak je odrazím za pomocí kunaie, který si vezmu do pravé ruky.
Když všechny její kunaie odrazím, tak si aktivuju Chakura no Mesu a rozběhnu se na ní s úmyslem zaútočit na jakoukoliv část jejího těla.
'Hmm, celkem mě zajímá, jak se bude tomuto vyhýbat,' řeknu si pro sebe a následně k ní doběhnu a zkusím trefit levou rukou její pravou kyčli.
Když všechny její kunaie odrazím, tak si aktivuju Chakura no Mesu a rozběhnu se na ní s úmyslem zaútočit na jakoukoliv část jejího těla.
'Hmm, celkem mě zajímá, jak se bude tomuto vyhýbat,' řeknu si pro sebe a následně k ní doběhnu a zkusím trefit levou rukou její pravou kyčli.
"Jako vážně?" použiji tu samou techniku na ní ale čekala jsem až přijde blíž abych jí měla šanci trefit
'Použít na mě stejnou techniku, no nevím nevím, ale aspoň uvidíme, kdo bude lepší,' řeknu si pro sebe a následně se zastavím a čekám, až zaútočí ona.
V jedné ruce si připravím kunai a v druhé mám techniku co jsme obě použili a pokusím se katsumi strefit
Bylo rozhodně spousta míst, kam jsem se mohl vydat během svého osobního volna, je tedy pouhou otázkou, proč jsem si zvolil toto místo. Nejspíš jsem si chtěl prostě odpočinout u vody. Na sobě jsem neměl svou speciální výstroj, ani masku. Vlastně jsem vypadal jako obyčejný občan Kirigakure, který se procházel, tedy zda-li vůbec. V Kirigakure jsem často nebyl, tudíž zde byla možnost, že třeba nejsem ani Kirigakurčan, to by mohl být jistý problém. Když už jsem byl dostatečně blízko vody, pravou rukou jsem sáhl do kapsy pro krabičku svých oblíbených cigaret. Jednu jsem nečekaně vytáhl a zapálil. Po prvním potahu jsem si lehl na záda a pozoroval krásnou oblohu. Celkem jsem ignoroval všechny ostatní, co se tu nacházeli, to však neměnilo nic na tom, že jsem o nich věděl. Většinou mi ostatní nestáli totiž ani za zmínku a můj čas. Pokud by si však třeba chtěli ověřit mou legitimaci nebo prostě cokoliv, byl jsem připravený reagovat, ačkoliv to tak nevypadalo.
Kangae- Yoake
- Poèet pøíspìvkù : 22
Když si vezme kunai, tak uskočím o několik metrů dále a zruším Chakura no Mesu. Následně hodím kouřovou bombu. 'Jsem opravdu moc zvědavá, jak se tomuto vyhneš,' řeknu si pro sebe a složím pečetě na Dokugiri. Poté vydechnu jedovatou mlhu. Až poté si všimnu, že je tam nějaké osoba, které jsem si předtím nevšimla a ona jedovatá mlha šla přímo na osobu, která ležela na trávě.
natrhala jsem trávu ze země a vzala šátek kterým jsem se pak obvázala abych to nevdechla jelikož pochybuji že by mi voda pomohla proti mlze plné jedu.Po chvíli si všimnu osoby v trávě ale nevím jak jí varovat
Někdo by měl Nawakimu nařídit nařízení o toleranci ostatních na cvičišti. Měl jsem v plánu za ním ihned zajít, ale nyní jsem čelil mnohem horší prekérní situaci. Byl jsem naprosto zběhlý v rozpoznání chakry na pouhý pohled svým Shiganem, takže analýza neobyčejné mlhy byla celkem na místě. Měl jsem nyní před sebou spoustu rozhodnutí, jak se vyhnout dané technice. Nawaki by však asi nebyl rád, kdybych všem ukazoval svojí unikátní schopnost, o které na celém světě věděl jen on. Poměrně rychle jsem tedy vyskočil na nohy a sundal si tričko. To prošlo krásně průzračnou vodou a následně přistálo na mém obličeji, aby se mi líp dýchalo. Mohl jsem samozřejmě udělat spoustu jiných věcí, ale nebyl prostě důvod. Rychlým krokem jsem se vzdálil pryč od mlhy, ale tady moje působení nekončí, z tohohle bez problémů nevyjdou.
Kangae- Yoake
Když si všimnu, že se tomu ona osoba vyhnula, tak si oddychnu, ale mám takový pocit, že to neprojde jen tak, ale bylo pravdou, že když jsem se vzdalovala od Yuny, tak jsem si další přítomné osoby vůbec nevšimla.
Následně se podívám na Yunu a čekám, co bude chtít udělat. Mezitím jsem stále koutkem oka sledovala osobu, která je tady teprve chvíli. 'Začínám mít takový pocit, že si tady s námi bude chtít někdo popovídat, no uvidíme,' řeknu si pro sebe lehce zamyšleně.
Následně se podívám na Yunu a čekám, co bude chtít udělat. Mezitím jsem stále koutkem oka sledovala osobu, která je tady teprve chvíli. 'Začínám mít takový pocit, že si tady s námi bude chtít někdo popovídat, no uvidíme,' řeknu si pro sebe lehce zamyšleně.
Nevím zda nedělám chybu ale jdu k dotyčné osobě a při cestě si sundám šátek a zeptám se "Jste v pořádku?"
To bylo velmi těsné, přísný zákaz nepoužívat své techniky bylo občas na škodu, ale pro mé štěstí jsem vyvázl v klidu. Dneska už si asi vsadit nebudu, štěstíčko není libo zrovna dvakrát pokoušet. Další trauma přišlo ve chvíli, co se ke mně blížila jedna z dívek a já zrovna neměl co na sebe. Poměrně hlasitě jsem vydechl a pravou rukou se poškrábal na vlasech. V tu chvíli už dívka stojí u mě a ptá se, jestli jsem v pořádku. Normálně bych se i začal smát, protože útok takového rázu by mně normálně ani nevadil.
,,Nevypadám zrovna, že bych vypustil duši, ne?" Odpovím a začnu se smát. Bohužel jsem si nevšiml, že mi někde během toho spadla cigareta, jaká to škoda! Pro její štěstí jsem to zrovna neřešil. Doufal jsem, že si nebude prohlížet mé svalnaté tělo, ale třeba jí zaujmou pronikavé modré oči.
,,Ale u všech bohů.. Příště dávejte pozor!" Mohl jsem vypadat celkem nejistě, protože na podobné situace jsem nařízení neměl. To na co jsem musel dát pozor bylo to, že nejsem Kangae, ale Arashi.
,,Nevypadám zrovna, že bych vypustil duši, ne?" Odpovím a začnu se smát. Bohužel jsem si nevšiml, že mi někde během toho spadla cigareta, jaká to škoda! Pro její štěstí jsem to zrovna neřešil. Doufal jsem, že si nebude prohlížet mé svalnaté tělo, ale třeba jí zaujmou pronikavé modré oči.
,,Ale u všech bohů.. Příště dávejte pozor!" Mohl jsem vypadat celkem nejistě, protože na podobné situace jsem nařízení neměl. To na co jsem musel dát pozor bylo to, že nejsem Kangae, ale Arashi.
Kangae- Yoake
"No jsi při životě takže aspoň něco" zasměji se a jelikož já nikdy na kluky neměla štěstí tak si ho ani moc neprohlížím jelikož stejně nevím co bych mu měla na to říct
Následně se rozejdu za Yunou. „Omlouvám se, ale předtím jsem vás tam neviděla,“ řeknu jen a skloním hlavu. Ona osoba vypadala celkem v pohodě, nevěděla jsem o koho se jedná a bylo mi co celkem jedno, jen jsem nechtěla mít v někým z vesnice problémy, pokud to by bylo možné.
Dívky nejspíš nevěděli proč, ale já se nemohl přestat smát. Prvním důvodem bylo už asi tak velké psychické vyčerpání, že jsem oddych prostě potřeboval. A druhým celková situace, kde nikdo kromě mě netušil, co se vlastně mohlo stát. Má ruka mi z vlasů sjela do kapsy, vytáhl jsem opět svou krabičku a vytáhl cigaretu. Nebyl jsem škrt a peněz jsem měl hodně, takže další věta byla na místě.
,,Dáte si taky?" Na nové seznamování by byla lepší tequila nebo whiskey, ale já měl důvod si nové přátelé nedělat. Věta o tom, že si mě nevšimla, aktivovala ochranářský reflex, který jsem pro Kirigakure měl.
,,Nepozornost může být důvodem, proč můžeš v boji prohrát. Současná situace ve světě moc proher nedovoluje, dávej si na to pozor." Následně škrtnu zapalovačem a cigareta se zapálí. Ten následně schovám zpět do kapsy a uvolněnou rukou poplácám Katsumi po hlavě.
,,Ale co kdybych byl důležitý vyslanec nebo politik a já tu byl zraněn?!" Nahodím takovou otázku, na kterou nečekám nějaké zděšené odpovědi. Shinobi by měl však umět reagovat na každou situaci, tudíž když už jsem byl vyrušen, rozhodl jsem se jim učinit životní lekci pro jejich dobro.
,,Dáte si taky?" Na nové seznamování by byla lepší tequila nebo whiskey, ale já měl důvod si nové přátelé nedělat. Věta o tom, že si mě nevšimla, aktivovala ochranářský reflex, který jsem pro Kirigakure měl.
,,Nepozornost může být důvodem, proč můžeš v boji prohrát. Současná situace ve světě moc proher nedovoluje, dávej si na to pozor." Následně škrtnu zapalovačem a cigareta se zapálí. Ten následně schovám zpět do kapsy a uvolněnou rukou poplácám Katsumi po hlavě.
,,Ale co kdybych byl důležitý vyslanec nebo politik a já tu byl zraněn?!" Nahodím takovou otázku, na kterou nečekám nějaké zděšené odpovědi. Shinobi by měl však umět reagovat na každou situaci, tudíž když už jsem byl vyrušen, rozhodl jsem se jim učinit životní lekci pro jejich dobro.
Kangae- Yoake
Když nabídl cigarety tak jsem odpověděla "Ne díky" a když slyším druhou otázku tak se radši zadívám jinam a neodpovídám
Dívám se na onu osobu. Když poté nabídne cigaretu, tak se na něj podívám. „Ne, děkuji.“ odpovím a lehce se usměju.
„Máte pravdu, v současné době se nepovolují skoro žádné prohry,“ řeknu, protože se jedná i o můj názor do určité míry, v současné době není místo pro chyby a ani pro prohry. Poté co mě poplácá po hlavě, tak se na něj podívám, ale nic neřeknu.
'Hmm, on je celkem zajímavá osoba, myslím, že jsem to tady ještě nikdy neviděla,' řeknu si pro sebe a následně se zamyslím, nad jeho další větou.
„Myslím, že to by zase nebyl až tak velký problém, já i Yuna jsme Iriyo ninjové, ale spíše by z toho byly dejme tomu politické problémy, protože napadnutí někoho z jiné vesnice nebo dokonce z naší by nebylo moc dobré,“ odpovím a poté se na něj podívám, ale vypadá to, jako bych se dívala spíše za něj.
„Máte pravdu, v současné době se nepovolují skoro žádné prohry,“ řeknu, protože se jedná i o můj názor do určité míry, v současné době není místo pro chyby a ani pro prohry. Poté co mě poplácá po hlavě, tak se na něj podívám, ale nic neřeknu.
'Hmm, on je celkem zajímavá osoba, myslím, že jsem to tady ještě nikdy neviděla,' řeknu si pro sebe a následně se zamyslím, nad jeho další větou.
„Myslím, že to by zase nebyl až tak velký problém, já i Yuna jsme Iriyo ninjové, ale spíše by z toho byly dejme tomu politické problémy, protože napadnutí někoho z jiné vesnice nebo dokonce z naší by nebylo moc dobré,“ odpovím a poté se na něj podívám, ale vypadá to, jako bych se dívala spíše za něj.
Celkem jsem i chápal, proč cigaretu odmítly. Za normálních okolností bych se do kouření taktéž nepouštěl, ale tady byly právě jiné okolnosti. Zatímco mi jedna dívka přišla pasivnější, ta druhá, která byla tak hodná a už se mě pokusila zabít, byla jednoznačná aktivistka v jejich podivné skupince.
,,Prohra sama o sobě není ale prohrou." Já neprohrával, ony by neměly taktéž, ale samozřejmě jak jsem řekl, někdy je prohra vlastně výhrou. Záleží na tom, jak si to dívky přeberou.
,,Je jen na vás, co si zvolíte jako hranici porážky. Pro většinu lidí je to souboj, pro některé válka a pro někoho zase ztráta toho, co ochraňujete." Posledním bodem jsem narážel na sebe. Kdybych nějakou náhodou padl a se mnou i celá Kirigakure, bral bych to jako absolutní porážku. Možná se mi to říkalo lehce, jelikož jsem ke svým cílům mohl používat způsob, který obcházel samotnou smrt.
,,Obyčejní ninjové války nevyhrávají. Ty vyhrává politika, Kagové a.. aktivisti." Ne, že bych je chtěl motivovat k aktivismu, bláznů co se ženou za svým snem, je už teď moc.
,,Zkuste mě tedy přesvědčit, abych nezačal válku s touto vesnicí." Zajímalo mě, jak Nawaki vede všechny své shinobi. Věděl jsem, že zajisté dobře, ale zajímala mě jejich reakce. Přeci jen jsem ve vesnici prakticky nežil.
,,Prohra sama o sobě není ale prohrou." Já neprohrával, ony by neměly taktéž, ale samozřejmě jak jsem řekl, někdy je prohra vlastně výhrou. Záleží na tom, jak si to dívky přeberou.
,,Je jen na vás, co si zvolíte jako hranici porážky. Pro většinu lidí je to souboj, pro některé válka a pro někoho zase ztráta toho, co ochraňujete." Posledním bodem jsem narážel na sebe. Kdybych nějakou náhodou padl a se mnou i celá Kirigakure, bral bych to jako absolutní porážku. Možná se mi to říkalo lehce, jelikož jsem ke svým cílům mohl používat způsob, který obcházel samotnou smrt.
,,Obyčejní ninjové války nevyhrávají. Ty vyhrává politika, Kagové a.. aktivisti." Ne, že bych je chtěl motivovat k aktivismu, bláznů co se ženou za svým snem, je už teď moc.
,,Zkuste mě tedy přesvědčit, abych nezačal válku s touto vesnicí." Zajímalo mě, jak Nawaki vede všechny své shinobi. Věděl jsem, že zajisté dobře, ale zajímala mě jejich reakce. Přeci jen jsem ve vesnici prakticky nežil.
Kangae- Yoake
Zkouším si urovnat co mitady ta osoba vykládá ale trošku se rozčílím když se zmíní o souboji za to co chceme chránit.Nemám dobré zkušenosti a ani vzpomínky na to abych odpověděla v klidu a tak se zkouším udržet v tichosti.vlastně mi až teď došlo díky jeho otázkám a slovům že kdybych byla sama na ochranu někoho významného a musela bych ho k něčemu přesvědčit tak bych to asi projela na celé čáře.
Čím více mluvil tím mi připadá zajímavější. Je pravdou, že ne každá prohra může být vlastně prohrou. Další pravou bylo to, že každý bere porážku úplně jinak,
takže jedna osoba může říct úplně něco jiného než ta druhá.
Na chvíli jsem se podívala na Yunu, která se do našeho rozhovoru raději ani nezapojila. Nevím jestli k tomuto tématu nemá co říct a nebo se jen stydí s někým takovým mluvit. Bylo pravdou, že jeho přítomnost celkem zajímala a jeho názory byly zajímavé.
„V tom souhlasím, že je na každém, co si zvolí jako hranici porážky, ale ne vždy se s tím poté smíří, i když prohrajou a takhle vzniká nenávist, která vede k válkám,“ odpovím.
„Obyčejní ninjové sou často jen bezejmenné oběti, které se snaží dosáhnout míru, ale teď je tady druhá věc. Proč začínají války, jen kvůli tomu, aby se lidé zabíjeli,“ zeptám se.
'Aby nezačal válku s touto vesnici,' řeknu si pro sebe lehce zaraženě. „A proč by jsi to vlastně dělal? Jaký je k tomu tvůj důvod nebo by to bylo jen tak z rozmaru,“ zeptám se a podívám se na něj a celkem jsem zvědavá, jaká bude jeho odpověď.
takže jedna osoba může říct úplně něco jiného než ta druhá.
Na chvíli jsem se podívala na Yunu, která se do našeho rozhovoru raději ani nezapojila. Nevím jestli k tomuto tématu nemá co říct a nebo se jen stydí s někým takovým mluvit. Bylo pravdou, že jeho přítomnost celkem zajímala a jeho názory byly zajímavé.
„V tom souhlasím, že je na každém, co si zvolí jako hranici porážky, ale ne vždy se s tím poté smíří, i když prohrajou a takhle vzniká nenávist, která vede k válkám,“ odpovím.
„Obyčejní ninjové sou často jen bezejmenné oběti, které se snaží dosáhnout míru, ale teď je tady druhá věc. Proč začínají války, jen kvůli tomu, aby se lidé zabíjeli,“ zeptám se.
'Aby nezačal válku s touto vesnici,' řeknu si pro sebe lehce zaraženě. „A proč by jsi to vlastně dělal? Jaký je k tomu tvůj důvod nebo by to bylo jen tak z rozmaru,“ zeptám se a podívám se na něj a celkem jsem zvědavá, jaká bude jeho odpověď.
Nerad jsem dostával na svoje otázky odpověď další otázkou. Rozvádělo to příliš dlouhé konverzace, na které člověk jako já prostě čas nemá. Pomalu jsem začínal mít pocit, že mě Mizukage potřebuje. Otázkou je, zda-li to byl jen pocit nebo opravdu potřeboval.
,,Jen proto, aby se zabíjeli? Naivní.. Jedině války, bolest, temnota a smrt vedou ke štěstí a míru." Aby totiž mohlo být štěstí, byla potřeba chránit bezbranné, bylo potřeba bojovat za ty, co bojovat nemůžou. Byla to povinnost naší generace. Život těchto lidí poté zajišťoval klid, štěstí a podobné věci.
,,Většinou je pouhým důvodem rozmar a touha po moci. Ta totiž dělá politicky vlivné osoby šťastnými. Jak jsem říkal, co když jsem politicky vlivná osoba?" Byla pravda, že jsem jí byl, ale asi trochu jinak, než by kdokoliv mohl čekat.
,,Jen proto, aby se zabíjeli? Naivní.. Jedině války, bolest, temnota a smrt vedou ke štěstí a míru." Aby totiž mohlo být štěstí, byla potřeba chránit bezbranné, bylo potřeba bojovat za ty, co bojovat nemůžou. Byla to povinnost naší generace. Život těchto lidí poté zajišťoval klid, štěstí a podobné věci.
,,Většinou je pouhým důvodem rozmar a touha po moci. Ta totiž dělá politicky vlivné osoby šťastnými. Jak jsem říkal, co když jsem politicky vlivná osoba?" Byla pravda, že jsem jí byl, ale asi trochu jinak, než by kdokoliv mohl čekat.
Kangae- Yoake
Strana 1 z 2 • 1, 2
Strana 1 z 2
Povolení tohoto fóra: