Naruto New Sekai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Odlehlé cvičiště

+2
Raiki Hatake
Neromi Senju
6 posters

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

Goto down

Odlehlé cvičiště - Stránka 2 Empty Re: Odlehlé cvičiště

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 2:01 pm

"A sakra, nekope, ale klouže se dál! A k tomu mi jistě chce i chytit nohu. K sakru, je dobrej. Co byvh měl dělat?", přemýšlel jsem, ale věděl jsem, že nemám moc času. Proto jsem se rozhodl, že nohu, po které jde zvednu, katanu zabodnu do země a pomocí katany, o kterou jsem se mohl opřít se otočím a vší silou použiju nohu, se kterou jsem uhl a kopnu do klona."Tohle by mělo zabrat, klon se klouže a to znamená že díky tření spomaluje. Jediná cesta pryč je uskočit, takže jestli budu vidět náznak ukončení uchopím katanu a seknu.", probíhalo mi v hlavě.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Poèet pøíspìvkù : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 2:09 pm

,,Tenhle chlapec byl silnější, než jsem od něho po jeho příchodu čekal. U boje přemýšlí a neukvapuje se, až na pár drobností, které se časem vypilují". Jasně jsem poznal že prokoukl můj plán o zachycení jeho nohy a hned přešel do protiútoku. ,,Bude čekat že budu klouzat dál, ale tak se nestane." Když jsem minul jeho nohu zapřel jsem se tou svojí a druhou rukou jsem se vší silou vymrštil do boku a dostal se zpět na nohy. Tím jsem rapidně zpomalil a ještě jsem měl výhodu toho, že byl teď Yuzuru ve vzduchu. Než stihl dopadnout tak jsem ho udeřil do boku. ,,Uhh, to mohlo bolet" řekl jsem.
Renji Namikaze
Renji Namikaze
Jounin - Kyuubi no Jinchuuriki

Poèet pøíspìvkù : 47

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 2:19 pm

Než jsem do něj stihl kopnout, tak se odrazil a zasáhl mě. "Aaah, tak tohle jsem nečekal, je vidět, že už má pár bojů za sebou. Bolí to, ale dá se to vydržet. On míří k zemi, ja nahoru. Díváme se na sebe. Musím něco vymyslet.", přemýšlel jsem. Nakonec jsem dospěl k názoru, že než já dopadnu na zem, tak on se ke mě stihne dostat, takže nejlepší co teď můžu udělat je, že zvolím přímý útok. "Katon: Housenka no jutsu!" , zakřičel jsem a první fireball jsem poslal přímo na něj, druhý pod něj, a další dva vedle něj, každý z jedné strany. "Tohle by ho mělo obklíčit, takže získám čas na to, abych se dostal zpět na nohy, plus by ho jedna mohla zasáhnout. Jsem zvědavý, co udělá teď!", řekl jsem si v duchu.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 2:31 pm

Už jsem neměl moc co udělat, nečekal jsem že bude tak mladý ninja schopný po úderu opětovat útok ohnivým Jutsu. Neměl jsem se jak vyhnout, kdybych mohl používat jutsu bylo by vše lehké, ale pouze pěstmi jsem nedokázal vyhrát. Na to byl Yuzuru až moc šikovný v tom co dělal. Ohnivá koule můj klon zasáhla a ten se proměnil jen v obláček kouře. Vstal jsem a mířil jsem směrem k chlapci. Když jsem se k němu přiblížil, dal jsem mu ruku na rameno a řekl: ,,Na to jak vypadáš mladý bojuješ dobře, ale uvědom si, že tohle byl jen klon a ještě jsem nepoužil žádné z mých jutsu." Usmál jsem se a doufal že to nebude brát jako urážku. ,,Do opravdového souboje s tebou jít nemůžu. Na to jsi moc mladý, mohl bych tě zranit a to bych opravdu nechtěl. Ale pokud chceš mohu ti také ukázat nějaké z mých jutsu. A myslím že by se ti některé mohli líbit."
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 2:35 pm

"Musím říct, že jsem nečekal, že to bude tak těžké. Opravdu jsi mi dal zabrat a ano, velice rád bych viděl nějaká tvá ninjutsu, popřípadě se i něčemu přiučil! Je vidět, že mám před sebou ještě dlouhou cestu.", řekl jsem s přátelským výrazem na tváři.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 2:42 pm

,,Myslím že s učením to bude horší, mám pocit že bych tím mohl porušit nějaká pravidla, zvlášť pokud máš senseie a ten by o tom nevěděl. A pokud ne, nevím jestli by nechtělo alespoň se zeptat hokageho. Ale s menší ukázkou a nalákáním k tvrdému tréninku, nemám nejmenší připomínku. Kage Bunshin no Jutsu", řekl jsem a vedle mě se objevil jeden klon, který se náhle posadil a začal meditovat. ,,Jdeme kousek blíž k řece a volnému terénu. Máš nějaká speciální přání ohledně druhů technik nebo podobně?", zeptal jsem se milým hlasem, aby to neznělo jako chvástání.
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 2:48 pm

"S tím přiučením to chápu. Jelikož jdeme k vodě, tak co takhle nějaký Suiton, že bys mi ukázal?", odpověděl jsem. Také jsem se trochu zamyslel nad tím, jak moc silní jsou ostatní. Namotivovalo mě to k tomu, abych na sobě více makal a zesílil, ale teď se soustředím na to, co mi ukáže.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 2:58 pm

Ztrapněně jsem se usmál a řekl ,,Tak to se omlouvám, ale ovládám pouze katon a fuuton. Mohl bych ti tedy ukázat toto." V ruce se mi začal točit vzduch smíchaný s chakrou a já zamířil k nejbližšímu stromu.Ještě než jsem se ale vydal na cestu, jsem na zem upustil kunai s Hiraishinem. ,,Rasengan", zakřičel jsem a zaútočil rasenganem na strom, který jsem díky té síle naprosto zničil. S úsměvem jsem se otočil a řekl: ,,To jsem asi trochu přehnal", a jednou rukou jsem se podrbal ve vlasech. V tu chvíli jsem se pomocí Hiraishinu přesunul ke svému kunai, což bylo za zády Yuzura. Než se stihl ohlédnou dal jsem mu ruku na rameno a řekl: ,,Musíš si dávat pozor na záda Yuzuru." A už jsem byl zvědavý na jeho reakci.
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 3:06 pm

Pousmál jsem se a řekl: "Když upustíš kunai na zem, tak to je slyšet, takže jsem věděl, že ti jen tak neupadl, když máš zaplou brašnu. To znamená, že jsi ho musel vyndat, proto jsem se vyndal já svůj, mezitím co jsi ty běžel s tím Rasenganem ke stromu a schoval si ho do rukávu, aby sis ho nevšiml.", řekl jsem, mezitím co jsem držel kunai namířený směrem k Renjimu.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 3:15 pm

,,Opravdu se mi líbí jak nad věcmi přemýšlíš, doufám že si takových věcí dokážeš všimnou i v boji. Mimochodem, ovládáš katon, že ? To bych mohl zkusit nějaké Jutsu, ale moc si od toho neslibuj, zrovna oheň není mojí nejsilnější stránkou, zatím." Pousmál jsem se a trochu si poodstoupil. Katon: Endan" zakřičel jsem a svojí ohnivou techniku jsem namířil směrem k vodě. ,,Proto ta voda, nerad bych tu něco zapálil, z toho by mohl být problém a neprahnu po tom tu běhat s vodou v rukou a hasit oheň." Usmál jsem se a pomalu jsem přemýšlel jestli mu ukážu veškerou svoji sílu. ,,Nechci se vychloubat, ale bojoval opravdu dobře a já to slíbil, co když by ze mě měl potom strach?!" Myšlenky ve mě trochu bojovali a proto jsem se zeptal. ,, Chceš vidět ještě něco? Já bych se tě rád potom taky na něco zeptal."
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 3:21 pm

Já myslím, že jsem měl dost šancí na to, abych věděl, jak jsi úžasný. Jednou bych chtěl byť stejně silný jako ty. Ne. Jen počkej a já za tebou jednou přijdu a porazím tě bez sebemenší námahy. A co ze jsi se to chtěl zeptat?, zeptal jsem se se zvědavým výrazem na tváři. "Co by po mě asi mohl chtít?", probíhalo mi hlavou.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 3:31 pm

,,Tvoje oči, všiml jsem si jich hned jak se změnili. Co jsou zač ? Co všechno dokáží? Promiň že se tak zajímám, ale nikdy jsem takové oči neviděl." v tu chvíli jsem si vzpomněl na klon, který jsem nechal meditovat opodál. ,,Ještě ti něco ukážu." Aktivoval jsem svůj sannin mód a klon se proměnil v oblak který se rychle rozletěl ve větru. Obrátil jsem se zpět k řece a zařičel ,,Dai Endan". Objevila se obrovská ohnivá technika. Otočil jsem se zpět k Yuzutovi, a doufal jsem, že se mu aspoň trochu líbila a překvapila ho. ,,Říkal jsem že mi ohnivé techniky moc nejdou, zatím". Usmál jsem se a znovu připomněl svou otázku. ,,Jak je to tedy s tvou oční technikou?" TY jeho oči mě velice zajímaly, protože jsem opravdu takové oči nikdy neviděl.
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 3:42 pm

"Nejprve k té technice. Byla úžasná! Jednou se jí budu muset naučit.", řekl jsem s úžasem ve tváři. "Tak a teď k těm očím. Jedná se o Kekkei Genkai, které se dědí v mém klanu. Klanu Yin. Nevím jak bych to měl popsat, aby to neznělo složitě. Už to mám! Představ si sílu genjutsu Sharinganu a manipulaci chakry Byakuganu v jednom. To je Yiangan.", řekl jsem přátelsky. "Máš i ty nějaké Kekkei Genkai?", zeptal jsem ho.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 3:48 pm

,,Naučit se tuto techniku bude velmi složité, je to Senjutsu. Tvá Kekkei Genkai zní velice užitečně. Až se jí naučíš plně ovládat budeš jistě o dost silnější než nyní. Já žádnou Kekkei Genkai nemám. V našem klanu žádná není." Usmál jsem se. ,,Ještě mám jednu otázku. Víš co je to Bijuu a jinchuuriki? O tom už jsi určitě něco slyšel že ? Uvolním svůj Sannin mód a posadím se. ,,Posaď se vedle mě, ať nemusíš stát." Pokynul jsem rukou na místo vedle mě.
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 3:55 pm

Přijal jsem jeho nabídku a sedl si vedle něj. "Jinchuuriki a Bijuu...o tom už jsem slyšel. Nejsou Bijuu ti Ocasí démoni a Jinchuuriki ti, kteří je mají v sobě zapečentěné? Pokud se nepletu tak ten hrdina Naruto ho v sobě měl, ne? Teď si nejsem jistý.", zeptal jsem ho. "A proč se mě na to ptáš?", znovu jsem se ho tázal.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 4:05 pm

,,Jen mě zajímalo co se o nich teď ve vesnici říká. A ano máš pravdu. Naruto...." Povzdychl jsem si když jsem si na něj vzpomněl. ,,A co ty, jaký máš názor ? Chtěl by jsi takovou sílu a zároveň zodpovědnost? Docela by mě zajímal názor mladšího ninji." Na chvíli jsem se umlčel a přemýšlel jsem. ,,Asi bych se měl jít později stavit do kanceláře Hokageho a zjistit jestli pro mě nemá nějakou práci. Mohlo by to být něco zajímavého. A jak to, že vlastně nejsi se svým senseiem? Neměl by tě učit nové techniky a ty se tak zdokonalovat ?" Podíval jsem se směrem k němu a usmál se.
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 4:24 pm

"Vidíš. Já vlastně ani nevím, kde můj sensei je. Později se za ním půjdu podívat. No, teď teda ke tvé otázce. Mít sílu Ocasého démona by bylo úžasné. Byl bych mnohem silnější, kdybych s ním vycházel a naučil se ji správně používat. Slyšel jsem, že Naruto to se svým Bijuu neměl vůbec lehké. Ale asi bych odmítl. Podívej, je mi 16 a kdybych v sobě měl Bijuu, tak by se na mě má vesnice spoléhala. Byl by to asi příliš velký tlak a i velká zodpovědnost. Takže bych slušně odmítl. Teď. Někdy v budoucnosti až budu silnější bych to zvážil, ale teď asi ne. Někdo silnější by byl asi lepší volba. Ale stejnak je to úžasná síla.", odpověděl jsem na jeho otázku a položil mu další: "Co bys dělal ty, kdybyti byla nabízena?"
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 4:31 pm

,,Co bych dělal já?", zopakoval jsem. Chvíli jsem jen mlčky koukal dopředu. ,,Nevím jestli bych to měl někomu říkat, ale za to jak jsi bojoval, bych řekl že si to zasloužíš." Otočil jsem se k Yuzurovi a rozepnul svou vestu. Pomalu jsem vyhrnoval triko, které jsem měl pod vestou, dokud nebyla vidět pečeť na břiše. ,,Mně už to nabídnuto bylo. Chtěl bych tě ale poprosit, aby sis to nechal pro sebe. Nechci aby na mě někdo koukal jako na hrozbu."
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 4:43 pm

Podíval jsem se na pečeť na jeho břiše. Pak jemu do očí a řekl: "Neboj, u mě to bude v bezpečí, neřeknu o tom nikomu. Přísahám.", řekl jsem a pokračoval. "Teď, když jsi mi věřil a řekl mi své tajemství, ti řeknu já to moje. Mám takovou divnou chakru. Když se emocionálně zhroutím, tak mi zhustne chakra a tlačí mi to na mozek. Když se to stane, tak začnu "Běsnit". Tehdy útočím na všechno a všechny v mém okolí a je úplně jedno, jestli je to nepřítel nebo rodina. Ještě jsem nad tím nezískal kontrolu a ani nevím, proč mám takovou chakru. Co ale způsobuje to Běsnění jsem se dozvěděl ve Skryté Oblačné, když mě unesli kvůli mému Kekkei Genkai, když se jim nepodařilo získat Byakugan. Byl jsem tam 2 roky. Proto jsi mě tady možná ještě neviděl. Taky bych ale rád, abys o tom nikomu neříkal, aby mě neviděli jako hrozbu. Ví o tom jen velení vesnice a ty."
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 4:53 pm

,,Děkuji a ty se také nemusíš ničeho bát. Prozraď mi, zkoušel nad tím přemýšlet někdo, kdo ovládá Fuinjutsu? Pokud by ses toho chtěl zbavit, možná by tohle byla ta správná cesta. Nebo na nějaký čas potlačit a až by jsi zesílil, tak pečeť zrušit. To mě jen tak napadlo. Teď jen doufám že se na mě třeba nějak moc nenaštveš nebo tak." Otočím se k němu a začnu se smát. ,, My jsme teda dvojka."
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 4:58 pm

"To nevím, jestli se nad tím někdo, kdo používat Fuinjutsu zamyslel, ale řekl bych, že ne. Ale zkusím se někoho zeptat. Neříkal jsi náhodou, že bys chtěl jít za Hokagem? Já jsem tam byl, než jsem přišel sem a vypadalo to, že tam s někým někým něco řeší. Chtěl jsem si zažádat o nejakou práci. Mohli bychom tam pak zajít spolu a rovnou bych se zeptal i na to Fuinjutsu. Co ty na to?", zeptal jsem ho s úsměvem.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 5:04 pm

,,To by jsme mohli. Opravdu bych si měl říct o nějakou misi. Jsem zvědavý jestli mi někdy přidělí nějaký tým. Třeba mají strach." Ukázal jsem na břicho a zasmál se. ,,Mohli by jsme se cestou ještě někde najíst. opravdu mi tady vyhládlo." Lehnu si a pozoruji mraky. ,,Je tady krásně." Řeknu a usměju se. ,,Mimochodem já něco málo z Fuinjutsu ovládám. Ale nejsem si jistý jestli by to pomohlo."
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 5:11 pm

"To s jídlem zní dobře. Slyšel jsem, že je tady jedna vynikající restaurace, ale už si nevzpomínám na její jméno. Jestli by se nikdo nenašel k té misi, tak bych šel, když mi to sensei povolí.", řekl jsem a pousmál jsem se. "Ale řekl bych, že dovolí. Jinak, nezlob se, ale raději bych to Fuinjutsu nechal na někom, kdo se v něm specializuje.", znovu řekl s úsměvem na tváři.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renji Namikaze Sat Jun 03, 2017 5:17 pm

,,Já jen kdyby jedno z Fuinjutsu, které umím, mohlo i jen potlačit tvůj stav v té chvíli co by se to stalo. Bylo by dobré vědět jestli by to fungovalo alespoň takhle. Mohli by jsme s zeptat Hokageho, podle mě by to mohl vědět. A k té misi, když se nikdo nenajde, tak bych byl rád za tvou společnost. A kdy vyjdem na to jídlo?" Podívám se na svůj kručící žaludek a zasměju se. ,,Asi by jsme měli rychle, nebo mě sní můj vlastní žaludek."
Renji Namikaze
Renji Namikaze

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Sat Jun 03, 2017 5:26 pm

"Vypadá to, že asi vyrazíme hned.", řekl a pousmál se. "Znáš teda nějakou dobrou restauraci? Ale zase ne moc drahou, nemám teď moc peněz.", řekl a ukázal peněženku, kde bylo pár drobáků. "Vidíš, ta mise by se šikla.", řekl a začal se smát.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 2 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5  Next

- Similar topics