Naruto New Sekai
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Odlehlé cvičiště

+2
Raiki Hatake
Neromi Senju
6 posters

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5

Goto down

Odlehlé cvičiště - Stránka 5 Empty Re: Odlehlé cvičiště

Příspěvek pro Renzo Uchiha Mon Jun 05, 2017 7:45 pm

Yuzuru se o mně začal starat a chtěl mě vzít do nemocnice. Každej krok mě šíleně bolel. Co každý krok ? Každá vteřina. Proto jsem řekl Yuzurovi, ať mě pustí a opře mě o zeď. "Yuzuru, poslouchej. Až se opřu o tu zídku, kde jsme předtím seděli, tak musíš jít za mně a kopneš mě zezadu do kolena ano ? Tohle se stalo tátovi a myslím, že to tak spravil." Řekl jsem mu a mezi každým slovem jesm vždycky vyhrkl bolestí. Po chvíli jsem se opřel o zídku a bylo to na Yuzurovi "TEĎ" řeknu a čekám na Yuzura, až mi spraví koleno.
Renzo Uchiha
Renzo Uchiha
Genin
Genin

Poèet pøíspìvkù : 30

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Mon Jun 05, 2017 7:52 pm

"Cože? Jsi normální? Co když ti to tím ještě zhorším? Já nic takovýho dělat nebudu! Nechci nést odpovědnost za to, co se ti stane, když udělám něco špatně. Jestli nevydržíš cestu do nemocnice, tak tam zajdu a někoho přinesu? Co na to říkáš?", říkám Renzovi a dávám mu lízátko, aby tolik nemyslel na to zranění.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Poèet pøíspìvkù : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renzo Uchiha Mon Jun 05, 2017 8:04 pm

"Dělej, bude to rychlejší než nemocnice. Zaručuju ti, že to bude fungovat. A jestli i přesto nebudeš chtít, tak řeknu támhle těm dětem." Při této větě ukazuju na bandu dětí, kterou jsme předtím vyhnali. Přesně v ten moment dostanu lízátko od Yuzura... on je to snad lízátkový král, nebo co. Fakt už jsem potřeboval něco s tou nohou udělat... bylo to jako by se vyklubovala a vyklubovala čím dál víc.
Renzo Uchiha
Renzo Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Yuzuru Yin Mon Jun 05, 2017 8:13 pm

"Aaaaah, dobře dobře! Fajn, udělám to! Tak se o tu zeď opři bokem, abych ti mohl kopnout zezadu do kolena.", napřahuju se a vší silou kopnu a to až tak, že Renzo spadne na zem. "Tak jak? Povedlo se? Bolí tě to ještě?", ptám se Renza. Pak se podívám na jeho nohu. Kloub zapadla a noha vypadá zase normálně. "Koleno je zpátky, ale stejně si myslím, že bychom měli zajít do Nemocnice. Abychom si byli jistí.", doléhám na Renza.
Yuzuru Yin
Yuzuru Yin
Chuunin
Chuunin

Poèet pøíspìvkù : 63

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Renzo Uchiha Mon Jun 05, 2017 9:13 pm

Nakonec i přes to, že se Yuzurovi vůbec nechtělo do toho, aby mi zpět nahodil nohu, tak to udělal. Sice jsem ho k tomu trochu vydíral, ale myslím, že to bylo dobré rozhodnutí, protože všechno vyšlo."Vidíš, já ti to říkal, že to vyjde." Začal jsem se zase smát a všechno bylo zase jako před naším soubojem. "Máš pravdu, měli bychom jít do nemocnice. Teď se mi půjde mnohem líp, takže můžeme vyrazit." Usměju se, dám zápěstí do kaps mikiny a s lízátkem v puse s Yuzurem odejdeme.

//Přesun s Yuzurem do nemocnice !
Renzo Uchiha
Renzo Uchiha
Genin
Genin

Návrat nahoru Goto down

Příspěvek pro Sponsored content

Sponsored content

Návrat nahoru Goto down

Strana 5 z 5 Previous  1, 2, 3, 4, 5